Gå til sidens hovedinnhold

Sykkelstjerne avviser Riis-avtale

- Det er absolutt nonsens, forteller OL-deltakeren.

- Jeg har verken inngått noen avtale eller underskrevet noen kontrakt.

Det skriver Roman Kreuziger, ifølge feltet.dk, dagen etter at Oleg Tinkov skrev i sin blogg hos Eurosport at tsjekkeren sykler for Saxo Bank-Tinkoff Bank fra og med neste sesong.

Les også: Kreuziger til Saxo Bank Tinkoff

Tinkov gikk inn i Bjarne Riis' mannskap før årets Tour de France med flere millioner euro. Men nå ser det altså ut som at den interne kommunikasjonen ikke fungerer som den skal.

- Det er absolutt nonsens, mener Kreuziger om den påståtte Saxo Bank-kontrakten.

- Min agent er i forhandlinger med flere lag og jeg vil gjerne ha en avtale underskrevet i starten av vueltaen, som starter 18. august. Jeg har telefonkontakt med min agent og vil møte han igjen under OL i London, hvor han vil fortelle meg hvilke muligheter jeg har, og så vil jeg bestemme meg, fortsetter 26-åringen.

Fokus på OL
Han skal sykle både landevei- og temporittet under London-lekene.

- Jeg konsenterer meg om OL, lyder det fra tsjekkeren.

Les også: Raser etter OL-uttak

Tsjekkiske Kreuziger har i flere å vært regnet som et av verdens største talenter, men det har ikke gått helt som han skulle ønske de siste par årene.

Astana-rytteren mislykkes totalt i Giro d'Italia i mai, selv om han slo tilbake med en fin etappeseier til Alto de Pampeago.

Den tidligere Liquigas-rytteren (2006-2010) har vunnet etapperittene Tour de Suisse (2008) og Tour de Romandie (2009) i løpet av karrieren.

PS! Roman Kreuziger kan verken signere eller offentliggjøre sin nye arbeidsgiver før 1. august. Han står riktignok fritt til å forlenge med sin nåværende arbeidsgiver, Astana, når som helst. Det står i det internasjonale sykkelforbundet, UCIs, regelverk. Men det er ingen hemmelighet at mange ryttere inngår muntlige avtaler før den tid.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken