RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykkelstjerne i koma

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Kim Kirchens tilstand er stabil.

procycling.no meldte lørdag at Kim Kirchen hadde blitt rammet av et mistenkt hjerteinfarkt. Rapportene lørdag spriket noe, og det ble etter hvert sagt at han kun hadde hatt pusteproblemer.

Nå melder laget hans, Team Katusja, at han faktisk har blitt rammet av et hjerteinfarkt. Videre har legene lagt han i kunstig koma for å holde tilstanden hans stabil. Legene akter å holde han i koma i minst 24 timer.

Samtidig står det i pressmeldingen at man kan utelukke mulighetene for «Thrombosis» og «infarctus».

31 år gamle Kirchen har slitt med helseproblemer hele sesongen, og har også gjennomgått en mindre operasjon i løpet av våren.

Han uttalte selv til Wort.lu at sykdommen hans ikke kunne bli diagnostisert, og at problemene plutselig kunne dukke opp igjen.

Kirchen er en meget merittert syklist. Ved to anledinger har han blitt nummer sju sammenlagt i Tour de France, og begge ganger vant han en etappe på veien. I 2008 vant han klassikeren Flèche Wallonne.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere