RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Sykkelstjerne skylder 55 millioner

Sist oppdatert:
Davide Rebellin er ute på tynn is.

Den italienske 39-åringen Davide Rebellin har nylig sonet ferdig sin dom etter at han ble tatt for bruk av det ulovlige stoffet CERA under de olympiske lekene i Beijing.

Nå er veteranen igjen i trøbbel. Ifølge Gazzetta dello Sport er Rebellin under etterforskning for ikke å ha betalt skatt. Det er snakk om et beløp på mellom 6,5 og 7 millioner euro, som er mellom 50 og 55 millioner norske kroner.

Italieneren var offisielt bosatt i skatteparadiset Monaco da han var på sitt aller beste. Italiensk politi mener dog at han for det meste befant seg i Padova i Italia. Han skal ha tilbrakt tiden sin i et hus registrert i sine svigerforeldres navn.

LES OGSÅ:Rebellin vil kjøre VM i København

For å bekrefte dette snakket politiet med mange butikker i nærområdet, de bekreftet at Rebellin og hans kone ofte var å se i Padova.

Såpass uforsiktig skal Rebellin ha vært at politiet fant en digital lagringsenhet med en fil med navnet «Hvordan unngå å betale skatt».

Rebellin er mest kjent for 2004-sesongen da han ble den første til å vinne Amstel Gold Race, Fléche Wallone og Liége-Bastogne-Liége samme år, den bedriften gjentok som kjent Phillipe Gilbert i år.

Rebellin har gjort comeback med laget Miche i år. Han har rukket å kjøre en del gode resultater med laget, men hva fremtiden bringer for Rebellin nå er uklart.

LES OGSÅ:Rebellin tilbake i spansk lag

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere