RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykkelstjerne til Norge

Foto: Tim de Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
Fränk Schleck slår følge med broder Andy, og stiller til start i Sørlandsparken Grand Prix.

Sørlandsparken Grand Prix er et nytt showritt på norsk jord. Det skal arrangeres for første gang den 27. juli 2011. Rittet blir dermed det tredje kriteriumsrittet på norsk jord, etter Sandefjord GP og Oslo GP.

Det har allerede vært klart at Andy Schleck stiller til start en god stund. Det samme gjelder Thor Hushovd, Alexander Kristoff og Kurt Asle Arvesen.

Nå er det altså eldstebror Schleck sin tur. 30-åringen har aldri tidligere syklet i Norge. Han hadde egentlig sagt seg villig til å stille i 2010-utgaven av Oslo Grand Prix, men meldte forfall.

Hans største seier er Amstel Gold Race i 2006. Han har også syklet i den gule ledertrøya i Tour de France. For tiden sykler han for det nye Luxembourgbaserte laget Team Leopard-Trek.

- Vi er veldig stolte av å få med Frank slik at begge brødrene Schleck kommer til Kristiansand i sommer, uttaler Kjetil Børufsen senterleder ved Sørlandssenteret som er en av initiativtakerne til rittet.

Følgende ryttere og lag er foreløpig klar for Sørlandsparken Grand Prix 27. juli 2011:
Joker Merida
Team Sparebanken Vest Ridley
Plussbank Cervélo
Thor Hushovd
Andy Schleck
Fränk Schleck
Alexander Kristoff
Kurt Asle Arvesen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere