*Nettavisen* Sport.

- Cavendish vurderer søksmål mot Kristoff

FRITTALENDE: Alexander Kristoff sa klart ifra hva han mente om Mark Cavendishs manøver. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Ifølge en BBC-journalist vurderer Mark Cavendish å gå til rettslige skritt mot Alexander Kristoff.

Cavendish skal være rasende etter at den norske sykkelproffen uttalte at briten krasjet med vilje.

Det er den britiske Tour de France-journalisten Matt Slater som meldte dette via sin Twitter-konto mandag kveld. Briten skal være sjokkert over uttalelser Kristoff har kommet med etter krasjet som sendte Cavendish ut av Tour de France lørdag.

- Mark Cavendish vurderer å gå til rettslige skritt mot Alexander Kristoff etter at nordmannen uttalte at Cav krasjet med vilje. Cav's agent Simon Bayliff sa at Manx-stjernen er sint/sjokkert over Kristoffs uttalelser, spesielt ideen om at han krasjet med vilje, skriver Slater.

Før mandagens etappe kritiserte Alexander Kristoff den britiske stjernesprinteren overfor sykkelnettstedet Cyclingnews. Blant annet sammenlignet han Cavendish med fotballstjernen Luis Suárez.

- Suárez ble utestengt for å bite på fotballbanen, og for meg så det ut som Cavendish krasjet med vilje.

Nordmannen stoppet ikke med å sammenligne Omega-Pharma-rytteren med Suárez, men fortsatte å kritisere spurteren:

- I 60 kilometer i timen er det virkelig farlig, og du kan skade folk, så det er ikke bra av ham. I en spurt i oppoverbakke mister du noen ganger litt kontrollen over sykkelen. Det er ikke første gang han gjør dette. Jeg håper han roer seg i framtiden. Han er en briljant spurter, men det ser ut som at han mister hodet iblant, sier Kristoff. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag