*Nettavisen* Sport.

- Det ser veldig lovende ut

I dag er Kurt Asle Arvesen tilbake på sykkelsetet, når sesongens første ritt går av stabelen i Frankrike. - Det ser enda bedre ut enn på samme tid i fjor, sier CSC-syklisten.

01.02.05 07:48

- Jeg har fått trent utrolig bra, og er frisk og rask. Jeg har vært på sykkel med resten av laget i Italia den siste måneden, og det ser bedre ut en på samme tid i fjor. Testene jeg har vært gjennom virker veldig lovende, sier en optmistisk Kurt Asle Arvesen til TV 2 Nettavisen.

Tirsdag stiller eresfjordingen på startstreken i éndagsrittet GP d'Ouverture Marseillai. Fra onsdag til søndag sykler han Etoile de Bessèges, også det i Sør-Frankrike.

- Det skal bli godt å komme igang, men jeg har ingen forhåpninger om å hevde meg i teten. Det er mest for trening å regne.

Det er nemlig i mars CSC-rytteren sikter inn den første formtoppen. Da arrangeres Paris - Nice-rittet på pro-touren. Siden går det slag i slag med de store vårklassikerne i Belgia og Nederland i april, før sesongens definitive høydepunkt står for tur i juli.

- Jeg har fått klare indikasjoner på at jeg skal sykle Tour de France, så det blir selvsagt det viktigste i år, sier ulykkesfuglen fra fjorårets store etapperitt.

I tillegg er det også aktuelt for Arvesen å delta i Spania Rundt, men et gjensyn med Giro d'Italia, der han vant en etappe våren 2003, blir det imidlertid ikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.