RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kristoff er den store favoritten

FAVORITT: Alexander Kristoff (Team Katjusja) er en av de største favorittene til å vinne World Tour-klassikeren Vattenfall Cyclassics.
FAVORITT: Alexander Kristoff (Team Katjusja) er en av de største favorittene til å vinne World Tour-klassikeren Vattenfall Cyclassics. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
- Det er ikke et sjokk, sier nordmannen.

Alexander Kristoff har hatt en drømmesesong hittil i år, og søndag kan nordmannen fortsette eventyret hvis han går til topps i World Tour-klassikeren Vattenfall Cyclassics.

For 27-åringen blir av flere sykkeleksperter regnet som den største forhåndsfavoritten til å vinne det tyske sykkelrittet.

- Det er ikke et sjokk at jeg er favoritt med 13 seirer så langt i år, men jeg har aldri vunnet her før, sier Kristoff til Procycling.no, som har syklet rittet hvert år siden 2010.

- Jeg har kjørt rittet hvert år etter at jeg ble proff, og det er ett av de jeg liker best. Kittel og Greipel er leie å slå om de henger med til oppløpet, og begge får nok litt ekstra motivasjon av å være på hjemmebane. Men det er et åpent ritt og vanskelig å peke ut de farligste, forteller nordmannen.

Thor Hushovd (BMC) og Edvald Boasson Hagen (Sky) sykler også endagsrittet. Sistnevnte vant World Tour-klassikeren i 2011.

Rittet er i år 246 kilometer langt og går i Hamburg-området.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere