RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Livsfarlig langs veiene

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Thor Hushovd var lite fornøyd med traséen på avslutningen av den andre etappen i Tour de Méditerranéen. - Det ser ikke ut som om man har helt kontroll, sier han.

- Det gikk veldig bra for meg i dag, men dessverre er det livsfarlig langs veiene. Det ser ikke ut som om man har helt kontroll, sier Thor Hushovd til Syklingens Verden.

Heller ikke danske CSCs sportsdirektør Kim Andersen var fornøyd med sikkerheten.

- Det var en livsfarlig avslutning med masse rundkjøringer, samt hullete og svingete veier, sier Andersen i en pressemelding.

Thor Hushovd var fornøyd med nok en gang å hevde seg helt fremme i teten på et ritt han i utgangspunktet ikke satser veldig hardt på. I dag syklet nordmannen inn til en åttendeplass.

- Fem-seks mann kom seg av gårde i den siste bakken, men jeg vant uansett spurten lett bak og var ikke mer enn fem sekunder etter i mål, sier Credite Agricole-syklisten.

Philippe Gilbert fra Francaise des Jeux vant den 131 kilometer lange etappen fra Villeneuve Loubet til Bormes les Mimosas i Frankrike, hårfint foran Fränk Scleck fra CSC. Mads Kaggestad kom inn med hovedfeltet, like bak lagkamerat Thor Hushovd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere