*Nettavisen* Sport.

- Verbalt oppgjør etter blodig velt

Tom Steels skal ha tatt et oppgjør med Greame Brown etter den blodige velten på gårsdagens etappe av Tour of Qatar.

30.01.07 16:21

Det var australske Brown som forsøkte en hasardiøs manøver midt i sluttspurten, da han vinglet ut mot siden. Tom Steels gikk dermed i bakken med en smell, men klarte på mirakuløst vis å unngå å bli truffet av det jagende hovedfeltet.

Med blodet strømmende fra ansiktet og store smerter i kragebenet, forsøkte Lotto-rytteren etter beste evne å vise seg fra sin diplomatiske side.

- Slik er det i sprinten, slike ting skjer, ble han sitert på ifølge cyclingnews.com.

Kaos på hotellet
Men Gerolsteiners Robert Förster avslører nå via sin personlige blogg hva som skjedde på utøverhotellet etter at Steels hadde blitt lappet sammen.

- Din jævla idiot! Det er alltid det samme med deg. Dra hjem!, skal belgieren ha sagt under sitt verbale angrep rettet mot Brown.

- Brown reagerte ikke. Steels ropte alt han kunne: "Dra hjem!". Så ble han støttet av en annen rytter, som reiste seg, klappet og skrek: "Dra hjem!". Deretter ble alt kaos, og mange reiste seg og skrek, skriver Förster videre i bloggen sin.

Klikk på bildet for å forstørre.

Så stjernesmellen
Selv forklarer tyskeren det slik om hvorfor han har valgt å gå ut med dette.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt å gi noen kommentarer om den første konkurransedagen, men slik ting utviklet seg, måtte jeg skrive noe. Det var ganske nervøst i feltet helt fra starten av. De siste fem kilometerne var ganske harde. En krasj på venstresiden, noe skjedde på den høyre.

Förster ble selv nummer 10 under gårsdagens etappe, og så dermed Steels' stjernesmell på nært hold.

- Det er ikke noe en liker å se, når noen går ned i 60 kilometer i timen - og sklir tversover gaten rett foran deg.

Uheldige Tom Steels reiser nå hjem så fort som mulig, for å operere sitt skadde krageben. Han måtte også sy seks sting i hodet etter det ublide møtet med asfalten.

PS! Dagens etappe av touren ble, som i går , vunnet av Quick Step-rytter Tom Boonen, før Alessandro Petacchi (Milram) og Bernard Eisel (T-Mobile).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.