*Nettavisen* Sport.

Armstrong utelukker comeback

Comeback for Lance Armstrong? Glem det.

16.09.05 08:09

Den amerikanske sykkelhelten, som tråkket sine siste meter i konkurranseform i sommerens Tour de France, kom med noen vage hint om comeback for noen uker siden. Årsaken var all turbulensen rundt dopinganklagene fra den franske avisen L’Equipe, som skrev at urinprøver fra 1999 viste spor av det forbudte stoffet EPO.

Nå avviser han at det blir aktuelt med noe comeback.

- Jeg er fornøyd med karrieren min, og jeg er fornøyd med hvordan den endte. Det er umulig for meg å komme tilbake. Det ville ha vært galskap, så hvorfor sier vi ikke det bare rett ut: Jeg kommer ikke tilbake, sier han, ifølge BBC.

Armstrong legger til at han uttalte seg litt vel raskt for et par uker siden, da han sa at han kunne tenke seg å gjøre et nytt forsøk i Tour de France, bare for å terge arrangørene. Han føler seg som et offer for en heksejakt av fransk presse.

- Jeg åpnet for det, fordi det hørtes ut som det riktige svaret i hjertet mitt. Jeg er lei av dette her. Men nå vet jeg at jeg ikke kan dra til Frankrike og få en rettferdig behandling verken på veien, i dopingkontroller eller på hotellene.

Armstrong har alltid og hardnakket nektet for enhver befatning med doping.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.