*Nettavisen* Sport.

Armstrong ville ikke kommentere Hushovds bok

OVERRASKET HUSHOVD: Thor Hushovd hevder at Lance Armstrong innrømte doping overfor ham i 2011. Foto: Mandel Ngan (Afp / NTB scanpix)

Thor Hushovd hevder at Lance Armstrong innrømte dopingbruk allerede i 2011.

Thor Hushovd lanserte biografien sin torsdag. På pressekonferansen kom det meste til å dreie seg om Lance Armstrong, og dopinginnrømmelsen hans overfor Hushovd.

Klikk på bildet for å forstørre.

BOKAKTUELL: Tidligere proffsyklist Thor Hushovds snakket om sin nye bok i Oslo torsdag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Den norske syklisten fikk vite fra Armstrong selv allerede i 2011 at amerikaneren hadde brukt doping, noe han mente alle gjorde, men Hushovd gikk ikke videre med kunnskapen sin om dette.

- Armstrong tok meg litt på senga med det han sa. Han var en venn, og jeg så det ikke som min oppgave å gå videre til antidopingmyndighetene med dette. Jeg ville gjort det på samme måte om igjen, sa Hushovd på pressekonferansen.

Flere utenlandske medier omtalte pressekonferansen til Hushovd, og som norske medier skrev de for det meste om dopinginnrømmelsen fra Armstrong.

Aftenposten skriver at avisen har vært i kontakt med folkene rundt Lance Armstrong, men amerikaneren har ikke noe behov for å kommentere det som kom fram under pressekonferansen i Oslo torsdag.

- Vi setter pris på muligheten, men vi har ikke noe å legge til, skriver Armstrong talsmann Mark Higgins. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.