*Nettavisen* Sport.

Arvesen vant, men er usikker på Touren

Foto: (AFP/Scanpix)

Kurt Asle Arvesen vant det nederlandske etapperittet Star Elektorder lørdag, men det garanterer ikke plass i Tour de France.

18.06.06 09:05

Lørdag ble det klart at Kurt Asle Arvesen vant Star Elektorder sammenlagt, etter å ha hatt ledertrøyen siden torsdag. Dette er Arvesens første seier i ett større sykkelritt siden Danmark Rundt i 2004. - Laget kjørte perfekt, og alt var under kontroll hele dagen. Jeg er veldig glad for denne seieren, for jeg har vært tett på mange ganger. Det er ikke så ofte jeg har de nødvendige marginene til å ta en sammenlagtseier, sa Kurt Asle Arvesen til dansk TV2.

Fortsatt usikker på Touren

Sesongens høyedpunkt er Tour de France, som starter 1. juli. Arvesen håper å bli tatt ut på det meget sterke CSC- laget, men har fått verken bekreftelse eller avkreftelse fra lagets mektige leder, Bjarne Riis. - Jeg har gamblet på at jeg skal bli tatt ut, og bygget formen deretter. Jeg føler meg sterk, sa Arvesen til ANB lørdag. Seieren i Nederland er en god søknad til en plass på laget, som skal kjøre for sammenlagtseier til italienske Ivan Basso under årets utgave av Touren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag