RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boasson forlenger ikke med Sky

FERDIG I SKY: Edvald Boasson Hagen bytter klubb etter denne sesongen.
FERDIG I SKY: Edvald Boasson Hagen bytter klubb etter denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Edvald Boasson Hagen er på utkikk etter et nytt sykkellag.

27-åringen gir seg i Sky når kontrakten løper ut ved årsskiftet.

Rudsbygdingen har vært en del av Team Sky siden 2010, men er nå inne i sine siste måneder som syklist for det britiske laget.

- Det er greit å prøve noe nytt. Jeg var nødt til å tenke nøye over dette nå som kontrakten er i ferd med å gå ut. Det har gått fram og tilbake, og jeg kunne like gjerne ha endt opp med å ta noen år til hos Sky. Det har vært veldig bra, sier Boasson Hagen til Procycling.

Han bekrefter at det pågår samtaler med flere lag. I Sky har Boasson vært en lojal rytter, men han har ikke fått stort spillerom til å gå for egne sjanser.

- Det blir viktig å finne et lag jeg tror jeg kan få muligheter i, der jeg kan få kjøre for egne sjanser. Et bra støtteapparat, utstyr og ryttere er også viktig. Det må være et prosjekt jeg tror på, utdyper han.

Ifølge manager Birger Hungerholdt er det interesse for Boasson Hagen fra flere lag. – Det er fortsatt fem-seks lag som er mulige. Vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå. Lagene er inne i en periode hvor de regner på hvor mange nye ryttere de kan hente og hvor store navn de har råd til. Det er også usikkerhet rundt hvilke lag som fortsetter og forskjellige sammenslåinger, sier Hungerholdt til Procycling. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere