RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boasson Hagen fortsatte storformen

ØKTE: Edvald Boasson Hagen ble nummer to for andre dag på rad, og økte sammenlagtledelsen i England.
ØKTE: Edvald Boasson Hagen ble nummer to for andre dag på rad, og økte sammenlagtledelsen i England. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Nordmannen økte sammenlagtledelsen i Tour of Britain.

Edvald Boasson Hagen ble nummer 2 på fredagens etappe av Tour of Britain etter at han tapte spurten for italienske Matteo Trentin.

Det var andre gang Boasson Hagen ble nummer to under årets ritt. Han står også med to tredjeplasser så langt.

Trentin lå lenge alene i front etter å ha rykket fra bruddet, men ble hentet inn av Boasson Hagen to kilometer før slutt. På den siste kilometeren fikk nordmannen en liten fordel, men det var til slutt Trentin som var først over målstreken på den 192.7 kilometer lange etappen mellom Stoke in Trent og Nottingham.

Nordmannen fikk seks bonussekunder, og øker dermed ledelsen i sammendraget. Nå er det totalt 13 sekunder ned til Wouter Poels på andreplass.

Lørdag skal rytterne ut på den sjuende og lengste etappen av årets ritt, før det hele avsluttes søndag med et gateritt gjennom London. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere