RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boasson Hagen punkterte i Danmark


PUNKTERTE: MTN-Qhubeka-rytter Edvald Boasson Hagen var uheldig under fredagens tempoetappe i Danmark rundt.
PUNKTERTE: MTN-Qhubeka-rytter Edvald Boasson Hagen var uheldig under fredagens tempoetappe i Danmark rundt. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Men klarte likevel å sykle inn til en femteplass.

Edvald Boasson Hagen spurtet inn til annenplass på fjerde etappe i Danmark rundt fredag, mens på den femte etappen punkterte nordmannen under tempoen samme dag.

Boasson Hagen vant annen etappe på onsdag, mens han ikke klarte å henge med hovedfeltet torsdag. Fredag fortsatte rittet med to etapper. En 115 kilometer lang flat etappe og en tempo på 13,8 kilometer.

På den fjerde etappen kjempet Qhubeka-rytteren om seieren. 27-åringen ble kun slått av danske Matti Breschel i spurten, som tok sin annen etappeseier på rad. Magnus Cort Nielsen ble nummer tre.

Boasson Hagen var en av favorittene på tempoen, men det ville seg ikke for rudsbygdingen. Nordmannen punkterte og kom i mål ett halvt minutt bak vinneren Mads Würtz Schmidt. Det holdt likevel til en sterk femteplass.

Sammenlagt tok Christopher Juul Jensen over ledelsen. Dansken har et forsprang på 45 sekunder til Lars Bak. Boasson Hagen ligger på sjuendeplass, men har 1.27 minutter opp til lederen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere