RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bommet på mållinjen

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Han strakk armene i været og jublet for seieren på 13. etappe av Spania rundt. Så skjønte han at han ikke var i mål ennå.

Tre mann kjempet om seieren i innspurten av fredagens etappe i Spania rundt: Mauricio Ardila, Samuel Sahnchez og Oscar Pereiro Sio. Ardila virket sterkest i spurten, og fikk et forsprang på sine to konkurrenter.

Så skjedde det utrolige:

Davitamon-rytteren lot seg lure av den innlagte bakkespurten 150 meter før målstreken, og strakk armene i været og jublet for det han trodde var seieren på den 13. etappen.

Også Oscar Pereiro Sio lot seg lure, noe som åpnet for at Euskaltel-rytteren Samuel Sanchez kunne stikke av med seieren. 27-åringen fra Oviedo trodde knapt sine egne øyne!

Denis Menchov, som kom inn med hovedfeltet, leder rittet sammenlagt. Rabobank-rytteren ligger 47 sekunder foran Roberto Heras og 1 minutt og 53 sekunder foran Francisco Mancebo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere