RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SYK: Etixx-Quick Step-rytter Mark Cavendish slet med sykdom i den avsluttende uken av Tour de France.
SYK: Etixx-Quick Step-rytter Mark Cavendish slet med sykdom i den avsluttende uken av Tour de France. Foto: Bryn Lennon (Getty Image)

Cavendish slet med sykdom

Den tidligere verdensmesteren var dypt skuffet etter paradeetappen i Paris.

Det var ikke bare Alexander Kristoff som slet med sykdom i Tour de France. Også Mark Cavendish hadde det tøft den siste uka.

Mens Kristoff imponerte med å hente ut det siste han hadde av krefter og tok tredjeplass på Champs-Élysées, ble Cavendish nummer sju og var ikke i nærheten av seier.

Briten fikk riktignok med seg en etappeseier fra rittet mot Kristoffs null seirer, men den tidligere verdensmesteren var dypt skuffet etter paradeetappen i Paris. Etixx-sportsdirektør Brian Holm avslører at Cavendish slet med å få kroppen til å spille på lag den siste uka.

– Han overlevde fjellene bra, han syklet hardt i Alpene. Jeg vet han ikke følte seg bra, men det er en del av rittet, rytterne føler seg ikke bra. Alle kan skrive sin egen novelle om Tour de France og om det er bra eller dårlig. Kanskje våres har litt sykere enn andres, men det er en del av rittet, sa Holm til Cyclingnews. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere