RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Contador dropper Italia rundt

Sist oppdatert:
Alberto Contador vil ha alt fokus på å vinne Tour de France neste år.

Derfor regner han med å droppe Giro d`Italia, og vurderer også å stå over Vuelta de Espana. Han vant begge de to store etapperittene i år - etter å ha vunnet Touren i 2007. I år fikk han ikke være med i Frankrike, siden Astana ble utestengt for flere dopingsaker knyttet til laget.

- Siden jeg har vunnet i Italia og Spania i år, så vil jeg prøve på å vinne Touren neste år. Jeg skal ikke delta i Giro d`Italia neste år, men heller forberede meg ved å delta i andre konkurranser. Jeg kommer til å delta i andre konkurranser etter Touren, men jeg har ikke bestemt meg om jeg skal være med i Spania ennå, sier Alberto Contador til BBC.

I forrige måned ble det klart at den sjudobbelte Tour de France-vinneren Lance Armstrong har skrevet kontrakt med dopinglaget, og skal være med i Giro d`Italia for første gang. På det tidspunktet antydet Contador at han ville bytte lag, men har altså nå slått seg til ro i Astana.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere