RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORTSETTER: Alberto Contador forlenger med laget til Bjarne Riis.
FORTSETTER: Alberto Contador forlenger med laget til Bjarne Riis. Foto: Nils Meilvang (Afp)

Contador forlenger: - Gleder meg til å fortsette

Sist oppdatert:
Bjarne Riis blir sjef for Alberto Contador også i 2016.

Spanjolen Alberto Contador har bestemt seg. Allerede har han forlenget kontrakten sin med Tinkoff-Saxo for ytterligere et år.

Det betyr at dansken Bjarne Riis, som er manager i det dansk-russiske laget, blir sjefen til Contador også i 2016.

- Alle vet at jeg er en stor tilhenger og beundrer av Alberto Contador. Derfor skal jeg ikke legge skjul på at jeg er glad han har forlenget med oss. Det skal bli fint å samarbeide med ham i ytterligere et år, sier Bjarne Riis i en kommentar.

Han sier at det for laget som helhet er veldig viktig å ha en rytter av Contadors kaliber på laget i ytterligere en sesong.

- Jeg har bygget en del av laget rundt Contador, så han vil få mye støtte i tiden framover. Jeg er sikker på at vi går en lys og god framtid i møte, sier dansken.

Spanjolen har kjørt for Bjarne Riis siden 2011, men den gangen var det snakk om et rent dansk lag. Nå er det russeren Oleg Tinkoff som eier laget.

- Jeg gleder meg til å fortsette å kjøre for Bjarne Riis i ytterligere et år. I fem år allerede har vi hatt et bra samarbeide, og jeg kjører på et lag med store muligheter både i Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta España. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere