RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Froome: - Hadde håpet det skulle gå bedre

TAPTE TID: Sky-rytter Chris Froome måtte innse at laget hans var 27 sekunder bak Movistar-laget på lagtempoen som åpnet årets Vuelta a España.
TAPTE TID: Sky-rytter Chris Froome måtte innse at laget hans var 27 sekunder bak Movistar-laget på lagtempoen som åpnet årets Vuelta a España. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sammenlagtfavoritten tapte tid på åpningsetappen.

Chris Froome og Sky fikk ikke den starten de hadde håpet på i Vuelta a España. Lørdag ble treukersrittet åpnet med en 12,6 kilometer lang lagtempo sør i Spania.

Det britiske storlaget, med sammenlagtfavoritt Froome, tråkket seg over målstreken på tiden 14.40. Det holdt til en ellevte plass, 27 sekunder bak Movistar-laget som vant åpningsetappen. Dermed har en sterk sammenlagtrytter som Nairo Quintana allerede fått en luke ned til briten.

- Jeg må innrømme at jeg hadde håpet på noe litt bedre, men det er et langt ritt, fortalte Froome etter målgang.

- Jeg tror, som vi har sett mange ganger i disse treukersrittene, at 30 sekunder ikke er mye, men det er selvfølgelig ikke en god start, sier briten.

Se intervju med Chris Froome i videoavspilleren under.

Get Adobe Flash playerMest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere