RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Froome liker ikke Armstrong-stunt


TILBAKE: Lance Armstrong skal sykle i Tour de France-løypa.
TILBAKE: Lance Armstrong skal sykle i Tour de France-løypa. Foto: Nathalie Magniez (Afp / NTB scanpix)
- Det er definitivt ikke nødvendig.

Dopingkongen Lance Armstrong skal torsdag og fredag sykle de samme etappene som Tour de France-rytterne gjør for et veldedig formål. Det vil ikke Chris Froome vie særlig mye oppmerksomheten.

Armstrong er i utgangspunktet uønsket rundt rittet, men har likevel valgte å sykle etappene til inntekt for en veldedighetsorganisasjon som kjemper mot leukemi. Sammenlagtleder Froome er skeptisk, men støtter Geoff Thomas' formål.

- Vi ser det definitivt ikke som nødvendig at han er tilbake her. Han er ikke på startstreken med oss. Du må se hvorfor han gjør, noe som er å støtte Thomas' sak å samle inn penger til blodkreftforskning. Jeg støtter Geoffs sak, det er nært til mitt hjerte.

Sky-rytteren mistet selv sin egen mor på grunn av blodkreft for noen år siden.

- Jeg ønsker Geoff Thomas og hans gutter det beste i å samle inn så mye penger som mulig. Som jeg sa tidligere om Lance, han er ikke her på linje med oss. Vi skal ikke se ham. Det er et ikke-arrangement for oss.

UCI-president, Brian Cookson, håper fortsatt Armstrong ikke sykler de neste dagene.

- Det er ikke ønsket. Jeg synes det er respektløst. Jeg tror det er mange andre måter Lance kan samle inn penger på, sa Cookson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere