RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gul-Boonen skuffet

(Scanpix/AFP)
Sist oppdatert:
Quicksteps Tom Boonen leder Tour de France sammenlagt, men er likevel ikke 100 prosent fornøyd med egen innsats. Les også: Tour de France direkte

Den gule trøya er en bonus for Tom Boonen, men det er etappegevinster som virkelig teller for det belgiske spurtfantomet. Verdensmesteren har fortsatt til gode å sykle først over målstreken i årets Tour de France.

Etter torsdagens andreplass i Caen var han derfor ikke helt fornøyd.

- Jeg er skuffet på vegne av laget, men ikke på egne vegne. Jeg var litt for ivrig i spurten, og gikk til venstre. Jeg gjorde altså en feil på de siste 300 meterene. Nervøsiteten tok meg, og når du er nervøs gjør du feil. Men jeg er fortsatt glad for at jeg er i gult, sier Boonen til Eurosport.

Hushovd-rivalen innrømmer at fargeskiftet på skjorta er kjærkomment.

- Jeg er ikke den typen rytter som normalt sykler med den gule trøya, så jeg er veldig stolt av det jeg har oppnådd så langt. Jeg er i gult, og ikke langt unna den grønne, sier Quickstep-rytteren.

Boonen er soleklar på målsetingen for resten av Tour de France.

- Mitt hovedmål er fortsatt å vinne etapper og ta den grønne trøya, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere