RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Hegrebergs verste intervju

Sist oppdatert:
Roy Hegreberg fikk besøk av Håvard Nybø i bilen da styregaffelen knakk. Les hvorfor!

Syklister opplever mer enn de fleste andre gjennom lange, innholdsrike sesonger. De reiser mye, konkurrerer ofte og gjør det gjerne med livet, eller i hvert fall helsa, som innsats.

Under det pågående sykkel-VM i Mendrisio lar vi noen av Norges mest profilerte syklister fortelle de verste sykkelhistoriene sine.

Sjettemann ut er Roy Hegreberg fra Team Sparebanken Vest:

Les også: Nordhaugs verste intervju
Les også: Kristoffs verste intervju
Les også: Gabbas verste intervju
Les også: Arvesens verste intervju
Les også: Wilmanns verste intervju

VERSTE SYKKELTUR? – Jeg hadde kjørt Arendal Grand Prix og det ble ”litt seint” ute etterpå. Dagen etter ble jeg satt av i Evje av kompisen min. Planen var at jeg skulle sykle hjem derfra. 10 minutter etter at han dro, begynte det å regne. I tillegg var det motvind hele veien. Da jeg ankom Stavanger i 20-tida lørdag kveld, hadde jeg vært på veien i åtte timer. Jeg passerte noen kompiser som lurte på hva i all verden jeg holdt på med.

VERSTE FLYTUR? – I fjor da jeg skulle til Amsterdam. Vi fløy veldig lavt inn og det var mye turbulens. Flyet gasset på og slakket av om hverandre. Da følte jeg meg ikke så veldig høy i hatten. Jeg har vært litt småredd for å fly tidligere. Det ble ikke bedre av dette.

VERSTE SANG? – The Ketchup Song.

VERSTE JULEGAVE? – Da jeg bodde med et par kamerater (Fred Karlsen og Christer Robertsen) for fem-seks år siden, likte jeg ikke Justin Timberlake i det hele tatt. Det fant kompisene mine ut og fikk lagt inn en Justin-DVD under juletreet vårt. Det var ikke så veldig hyggelig.

VERSTE FERIE? – Marrakech, Marokko. Jeg ble matforgiftet og slet med oppkast og diaré i fem av syv dager. Det var egentlig en kjærlighetsferie med forloveden¿

VERSTE VELT? – Giro Ciclistico della Lunigiana. Jeg kjørte verdenscup for junior og seilte 20–30 meter nedover en skrent på rumpa etter å ha feilberegnet en serpentinersving. Velten var nok ikke den verste, men vi skulle kjøre hjem fra Italia etterpå. Jeg husker godt at jeg satt i bilen og kjente buksa gro godt inn i såret. Vi kjørte vel en 17–18 timer for å komme oss til ”danskebåten”. Jeg sov ikke så mye den natta.

VERSTE KLATRING? – Jeg kjørte Pyreneene Rundt og var på vei opp en bakke som heter Solér. Den var sinnssykt lang, men da vi endelig kom opp på toppen stoppet jeg for å få på meg regnjakka. Idet jeg skulle begynne å kjøre knakk styregaffelen slik at jeg plutselig sto igjen med styret i hendene. Hadde det skjedd 30 meter lengre ned i bakken, hadde jeg nok ligget i den første og beste steinrøysa nedi der. Jeg syklet sammen med Håvard Nybø og vi syntes begge det var en svært guffen opplevelse. Det endte med at vi parkerte begge syklene inn i følgebilen og kjørte inn til mål. Dermed slapp vi å kjøre halvveis opp Tourmalet igjen også. Det var helt greit, ettersom det var rittets siste dag.

Sjekk siste sportsnytt her!
Her finner du nyheter om sykling

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere