RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BENATI/EPA

Hjalp Cavendish til seier

Og nå skal Boasson til San Remo med Hushovd.

Edvald Boasson Hagen var en av opptrekkerne da Mark Cavendish tok seieren i den siste etappen av Tirreno-Adriatico-rittet tirsdag.

Team Columbia-rytteren var med på å holde kontroll på et brudd på tre mann underveis i etappen, og nordmannen trakk opp lagkameraten Mark Cavendish når spurten nærmet seg.

Britiske Cavendish hadde ingen problemer med å komme først over mållinjen, og takket lagkameratene for hjelpen etter målgang.

- Jeg fikk klapp på skuldrene av lagkameratene etter spurten. De var helt klart fornøyd med det jeg gjorde. Og for Cavendish var det godt å få revansj etter nederlaget fredag, sa Edvald Boasson Hagen til NTB.

Lørdag drar Boasson Hagen til Milano og deltar i klassikeren Milano-San Remo. Det avhenger imidlertid av at han blir frisk av forkjølelsen han pådro seg i mandagens etappe i opp mot 1500 meters høyde.

Også Thor Hushovd kommer til å delta i Milano-San Remo på lørdag.

Cervelo-spurterens kone er høygravid, men Hushovd satser likevel på at fødselen ikke finner sted under lørdagens rytt.

- Forhåpentligvis skjer det noe en av de nærmeste dagene, eller etter rittet. Men det er jo typisk at det skjer noe lørdag formiddag naturligvis, sier Hushovd til VG.

Uansett er det ikke mer enn en halvtimes fra målgangen i San Remo ved den italienske rivieraen til Monaco, der Hushovd og kona nylig flyttet sammen med kona.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere