*Nettavisen* Sport.

Hushovd: - En bra treningsøkt

Thor Hushovd (28) kom langt ned på resultatlistene også på andre etappe av Tour Down Under. - Man kan vel kalle det en bra treningsøkt, sier nordmannen.

19.01.06 10:57

Under gårsdagens etappe av Tour Down Under fikk Thor Hushovd nærmest hetesjokk. Torsdag var det enda varmere under Australias stekende sommersol, men Crédit Agricole-rytteren følte seg bedre i dag.

Han klarte likevel ikke å hevde seg i toppen. Det spilte liten rolle, så lenge lagkameraten Mark Renshaw syklet inn til en sjetteplass på hjemmebane.

- For oss var det perfekt at Renshaw kom med i det avgjørende bruddet. Vi andre satt bare rolig i feltet og trillet i mål syv minutter etter vinneren, sier Hushovd til Syklingens Verden.

- Jeg følte med noe bedre i dag, selv om det var enda varmere enn i går. Man kan vel kalle dagens etappe en bra treningsøkt.

Australieren Allan Davis (Liberty Seguros) gikk til topps på torsdagens etappe, foran landsmannen Paul Crake (UniSA). Mads Kaggestad ble nummer 58, mens Thor Hushovd trillet inn til en 74. plass. Begge var 7,10 etter vinneren.

I sammendraget leder Simon Gerrans (Ag2r).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag