RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP)

Hushovd: - Føler meg i god form

Sist oppdatert:
Credit Agricole endte på 13. plass under søndagens lagtempo i Nederland. Thor Hushovd er ikke bekymret.

– Jeg føler meg i god form og er i rute formmessig før Tour de France. Jeg føler at ting går som det skal, og ser ingen grunn til at jeg ikke skal få ting til å fungere om to uker, sier lagets kaptein Thor Hushovd til ANB.

Tour de France starter lørdag 1. juli – uten lagtempo på programmet. Nå drar Hushovd hjem til sitt bosted i Sveits for å lade opp slik at han kan oppnå sitt mål - som er å forsvare den grønne poengtrøya han vant i fjorårets ritt, i tillegg til en eller flere etappeseirer.

– Jeg skal trene bra, og variere treningen litt. Det blir viktig å ikke trene for hardt, men allikevel trå en del. Hvis ikke får jeg jo sjokk på den første etappen, sier han.

Søndagens lagtempo i Eindhoven utartet seg til rene maktdemostrasjonen fra det danske laget CSC – som syklet inn 42 sekunder foran Discovery Channel-laget fra USA. Tyske Geroldsteiner endte på tredjeplass.

– Vi hadde et dårlig utgangspunkt, og stilte til start med bare sju mann. Sjuendemann har i tillegg vært ute med skade lenge, og hang med bare med de første fem-seks kilometerne. Dermed syklet vi seks mann nesten hele distansen, sier Hushovd til nyhetsbyrået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere