*Nettavisen* Sport.

Hushovd: - Føler meg i god form

Foto: (AFP)

Credit Agricole endte på 13. plass under søndagens lagtempo i Nederland. Thor Hushovd er ikke bekymret.

18.06.06 18:43

– Jeg føler meg i god form og er i rute formmessig før Tour de France. Jeg føler at ting går som det skal, og ser ingen grunn til at jeg ikke skal få ting til å fungere om to uker, sier lagets kaptein Thor Hushovd til ANB.

Tour de France starter lørdag 1. juli – uten lagtempo på programmet. Nå drar Hushovd hjem til sitt bosted i Sveits for å lade opp slik at han kan oppnå sitt mål - som er å forsvare den grønne poengtrøya han vant i fjorårets ritt, i tillegg til en eller flere etappeseirer.

– Jeg skal trene bra, og variere treningen litt. Det blir viktig å ikke trene for hardt, men allikevel trå en del. Hvis ikke får jeg jo sjokk på den første etappen, sier han.

Søndagens lagtempo i Eindhoven utartet seg til rene maktdemostrasjonen fra det danske laget CSC – som syklet inn 42 sekunder foran Discovery Channel-laget fra USA. Tyske Geroldsteiner endte på tredjeplass.

– Vi hadde et dårlig utgangspunkt, og stilte til start med bare sju mann. Sjuendemann har i tillegg vært ute med skade lenge, og hang med bare med de første fem-seks kilometerne. Dermed syklet vi seks mann nesten hele distansen, sier Hushovd til nyhetsbyrået.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag