Hushovd: - Han er en nusselig type

LEGGER OPP: Sky-rytter Gabriel Rasch (t.h.) har syklet sitt siste ritt som proffsyklist. Her er han sammen med Thor Hushovd og Alexander Kristoff før start.

LEGGER OPP: Sky-rytter Gabriel Rasch (t.h.) har syklet sitt siste ritt som proffsyklist. Her er han sammen med Thor Hushovd og Alexander Kristoff før start. Foto: Daniel Sannum Lauten (NTB scanpix)

Nå venter en ny tilværelse for Gabriel Rasch.

13.04.14 13:59

Årets Paris Roubaix setter et punktum for sykkelkarrieren til Gabriel Rasch.

Etter den 257 kilometer lange brosteinsklassikeren venter en ny tilværelse for holeværingen.

LES OGSÅ:To nordmenn blant favorittene i Paris-Roubaix.

Sky-rytteren ble norgesmester i 2003, men fikk ikke proffkontrakt før han ble tatt inn i franske Crédit Agricole 2008, der han ble lagkamerat med Thor Hushovd.

Rasch har siden vært innom Cervélo TestTeam, Garmin-Cervélo og FJD BigMat, før han nå avslutter sin aktive sykkelkarriere i Team Sky.

Ny tilværelse
Nå venter en ny tilværelse som sportsdirektør i Team Sky for 38-åringen.

- Det er litt vemodig, men jeg følger det er på tide og jeg føler meg klar for det, sier Rasch til TV 2.

- En nusselig type
- Han har fått til mye. Har vært en lojal rytter som jeg har kunnet stole på, sier Hushovd, som tidligere har vært lagkamerat med Rasch, til TV 2.

- Han har nese for sykkelløp. Han er en rolig type, men jeg tror han vil klare å styre en gruppe ryttere under et ritt. Han er en nusselig type, sier Hushovd.

- Sky har fått en person som har nese for det taktiske i sykkelritt, noe som ikke mange andre har, forteller TV 2 sin sykkelekspert Johan Kaggestad.

LES OGSÅ:Boasson Hagen: - Mitt største mål hittil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.