*Nettavisen* Sport.

Hushovd får ikke fortsette i BMC

FERDIG: Thor Hushovd, her fra Tour of California i mai, får ikke fortsette i BMC neste sesong. Det bekrefter nordmannen selv overfor TV 2. Foto: Doug Pensinger (AFP)

- Skuffet, men ikke overrasket.

Thor Hushovd får ikke ny kontrakt med BMC etter denne sesongen. Det bekrefter sykkelstjernen overfor TV 2.

36-åringen er inne i sin tredje sesong med sykkellaget, men sier han har fått beskjed om at de ikke ønsker hans tjenester neste sesong.

- Nei, det er ikke aktuelt. De har allerede sagt de ikke vil fornye kontrakten, så jeg kommer ikke til å sykle for BMC, sier han til kanalen.

Hushovd sier han er skuffet, men ikke overrasket over at laget ikke vil fornye kontrakten.

- Det var en litt rar telefon å få. Jeg har vært vant til at alle lag vil ha meg og plutselig nå sier de at jeg ikke er interessant, så det er klart det er en liten nedtur. Samtidig skjønner jeg det. Jeg har ikke levert varene for laget på tre år nå, så det skulle nesten bare mangle, sier Hushovd.

Nordmannen, som håper å komme med på BMCs Tour de France lag gjennom en god Critérium du Dauphine kommende uke, sier han ikke har planer om å gi seg.

- Jeg presterte vanvittig bra i fjor høst. Jeg var vel den rytteren som vant flest sykkelritt i fjor høst og så har jeg vært oppe og snust i år også, så ferdig er jeg ikke, men det må fungere, sier han. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag