RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hushovd fikser på nesen

Sist oppdatert:
Sykkel-proffen Thor Hushovd har bestemt seg for å legge seg under kniven for å operere nesen. Han er lei luftveissykdommer.

Hushovd legger seg på operasjonsbordet 22. november med et håp om å bli endelig sykdomsfri, melder NTB torsdag kveld.

Den norske sykkelproffen har gått mesteparten av tiden syk siden Tour de France ble avsluttet i juli, og røntgenbilder viser at grimstadguttens bihuler er betente.

- Grunnen til at jeg må vente med operasjonen i to og en halv uke til, er at jeg må bli helt frisk først. Selv om jeg føler meg frisk nå, viser røntgenbildene at det fortsatt er mye «grums» inni der, sier Thor Hushovd til NTB.

To uker hvile
Hushovd må hvile i to uker etter operasjonen. Det betyr at spurtskometen får et leit avbrekk i grunntreningen, som han startet med mandag denne uken.

- Jeg har hatt en lang ferie, og det var greit for å komme til hektene igjen. Operasjonen kunne uansett ikke skjedd tidligere ettersom jeg ikke har vært helt frisk. Jeg tipper formutløsningen til våren blir utsatt en måned i forhold til forrige sesong, forteller Thor Hushovd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere