RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hushovd spurtet til fjerdeplass

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Thor Hushovd spurtet inn til fjerdeplass på tirsdagens etappe av sykkelrittet Dauphiné Libéré.

Nordmannen, som satser på å kapre den grønne poengtrøya i sommerens Tour de France, mente han hadde store sjanser til å kapre seiren på den 2. etappen av rittet.

Hushovd var med i teten de siste kilometerne, og spurtet inn til en fjerdeplass.

- En tre-mannsgruppe gikk tidlig. Gerolsteiner prøvde å kjøre dem inn, men uten å lykkes. Ingen andre lag ville hjelpe til. Jeg ble nummer fire på etappen og følte meg sterk, forteller en tydelig fornøyd Hushovd til Syklingens Verden.

Han ligger nå på en åttendeplass i sammendraget. Onsdag skal det sykles tempoetappe. Hushovd vil bruke de neste etappene av rittet i Alpene til trening og forberedelser til Tour de France.

- Neste vinnersjanse blir på søndag, mener Hushovd.

Den andre etappen ble syklet mellom Bourgoin-Jallieu og Saint-Galmier, og var 203 km lang. Også nordmennene Kurt Asle Arvesen og Mads Kaggestad deltar i rittet. De endte langt bak teten på tirsdagens etappe.

- Jeg prøvde å være med fra start for å komme med i et brudd. Det lyktes jeg ikke med. Det ble støtet sammenhengende de fem første milene før noen fikk gå. I dag satt jeg i feltet til mål og følte meg OK, oppsummerte Mads Kaggestad etter etappen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere