Gå til sidens hovedinnhold

Hushovds luksushytter

Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen satser over 30 millioner på luksushytter - midt i Hovdens alpinanlegg.

Suksessen med Credit Agricole har gitt millioner for Norges mest profilerte syklist - og en mulighet til å investere som han ønsker. Han er heller ikke redd for å satse i ukjent terreng.

Denne gangen vil han investere midt i et alpinanlegg.

Sammen med Dag Otto Lauritzen og byggeselskapet HovdenLaft er "Hotellet midt i bakken" et 1500 kvadratmeters byggeprosjekt midt i alpinalegget på Hovden i Setesdal.

Prislappen er på over 30 millioner kroner.

I tillegg skal det bygges 14 luksushytter av typen som er avbildet nederst i denne saken.

- Det er gøy å ha noen prosjekter å jobbe med. Jeg synes eiendom er spennende, og prøver å sette meg litt inn i hvordan det fungerer. Dette er veldig stort, men vi får satse på. Så får vi se, sier Hushovd smilende til TV 2 Sporten.

Han har selskapene Pedal Invest AS og T2 Eiendom AS sammen med Lauritzen.

- Vi er jo kompiser og sambygdinger, og vil gjøre noe sammen. Men så langt har vi bare stiftet selskapet, selv om det er noen prosjekter på planleggingsstadiet. Men i løpet av dette året eller neste år har vi tenkt å gjøre noe, sa en hemmelighetsfull Dag Otto Lauritzen til Nettavisen i slutten av september i fjor.

Thor Hushovds heleide selskap, Solodd Event AS, økte driftsinntektene fra 1,2 til 4,8 millioner fra 2003 til 2005. I fjor fikk Hushovd et overskudd på hele 3,3 millioner fra selskapet.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter