RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Hushovds trener fortsetter

Sist oppdatert:
Thor Hushovd og Atle Kvålsvoll fortsetter treningssamarbeidet.

Atle Kvålsvoll fortsetter som trener for Thor Hushovd de neste to årene. De to har samarbeidet siden 1996, da Hushovd ble tatt ut på seniorlandslaget som siste års junior. Kvålsvoll blir med Hushovd de første to årene av sistnevntes nye kontrakt med Cervelo Test Team.

- For meg var det viktig å videreføre samarbeidet med Atle. Ingen kjenner meg så godt som han og jeg vet vi har flere strenger å spille på for å utvikle meg videre. Vi kommer til å bygge videre på den treningsfilosofien jeg har trent etter i flere sesonger nå. Det fins ingen snarveier til suksess, det vet Atle minst like godt som meg.

- Han kjenner også min nye sportsdirektør Jean Paul van Poppel godt, noe som er et godt grunnlag for at samarbeidet mellom min ledelse i Cervelo Test Team og Atle blir på samme nivå som i Credit Agricole. Han vil fortsatt bli min kontaktperson i forhold til norsk media, sier Hushovd i en pressemelding.

Også Atle Kvålsvoll er veldig godt fornøyd med at samarbeidet fortsetter.

- Thor er en fantastisk utøver både i forhold til fysisk potensial og som person. Et trener – utøver samarbeid bygger på gjensidig tillit slik at utøveren kan utvikle seg for å prestere sitt ypperste. Thor har etablert seg som en av verdens beste syklister og har markert seg spesielt i Tour de France. Han er i sin beste alder som syklist og har fortsatt flere områder han kan utvikle seg på.

- At han nå starter i et nytt lag gir nye utfordringer og muligheter. Jeg er sikker på at Thor vil fortsette å være en av de markante sykkelprofilene også i sesongene framover. Hans prestasjoner er veiviser for de mange norske sykkeltalentene som rekrutteres. De klare holdningene i forhold til antidoping blir også viktig i en sykkelsport som jobber for å gjenopprette sin troverdighet etter at flere av de beste har blitt tatt for juks, sier Atle Kvålsvoll pressemeldingen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere