RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kanonspurt av Hushovd

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Spurtkongen Alessandro Petacchi ble for sterk for Thor Hushovd under lørdagens endagsritt. Men Grimstadgutten imponerte de siste kilometrene.

En gruppe utbrytere stakk tidlig i lørdagens endagsritt mellom Milan og San Remo. De opparbeidet seg solid forsprang til hovedfeltet, men da to kilometer gjenstod hadde hovedfeltet kjørt inn hele forspranget. I teten på hovedfeltet lå Thor Hushovd godt plassert.

Det italienske spurtfantomet Alessandro Petacchi sørget nok en gang for å markere at han er en av de ypperste spurterne i verdenseliten. Fassa Bortolo-rytteren var suveren på de siste metrene, og seiret foran Gerolsteiners Danilo Hondo. Thor Hushovd kjørte inn til en sterk tredjeplass.

Tidligere har Knut Knudsen blitt nummer tre i samme løp. Det er beste plassering en nordmann har hatt i dette løpet, og Hushovd tangerte dermed bestenoteringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere