*Nettavisen* Sport.

Kristoff: - Jeg skal gi alt

Larvik 20140521. Alexander Kristoff før den første etappen av sykkelrittet Tour of Norway onsdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)

Jakter fremdeles sin første etappeseier i Tour de France.

17.07.14 12:53

Alexander Kristoff har vært nære en etappeseier i årets Tour de France, men står igjen med to andreplasser som sine beste plasseringer.

Nå er mageproblemene ute av verden, og torsdag venter en mindre kupert etappe som kan passe bra for nordmannen.

- Kan vinne
- Jeg tror Alexander Kristoff kan vinne den tolvte etappen, fortalte TV 2s sykkelekspert Johan Kaggestad til Nettavisen før Tour de France.

Den tolvte etappen inneholder fire kategoriserte stigninger, to tredjekategorier og to fjerdekategorier.

Sønnen til Johan Kaggestad, tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, tror også at Kristoff kan henge med helt inn til mål på den tolvte etappen når Nettavisen prater med ham rett før start på etappen.

- Sjansen han er absolutt bedre enn i går. Det er lengre fra den siste bakken og inn til mål i dag, sier den tidligere Crédit Agricole-rytteren.

- Jeg håper at Katjusja vil samarbeide med andre spurtlag for å holde feltet samlet. Jeg tror Kristoff vil komme seg med hovedfeltet over bakketoppen, forteller han.

- Skal gi alt
Nordmannen tok det med ro på den ellevte etappen for å spare beina. Nå vil han gi alt for å henge med helt inn til målbyen Saint-Étienne.

- Jeg prøvde ikke i dag. Jeg hadde planlagt allerede før start at jeg skulle hvile beina i dag. Jeg skal gi alt igjen i morgen. Jeg gir meg ikke før beina ikke klarer mer, fortalte Kristoff til Procycling.no etter onsdagens etappe.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag