RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
RAUS: Alexander Kristoff vil dele gullbonusen med resten av laget dersom han oppnår VM-suksess.
RAUS: Alexander Kristoff vil dele gullbonusen med resten av laget dersom han oppnår VM-suksess. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Kristoff vil ofre gullbonusen

Alexander Kristoff vil dele bonusen med lagkameratene ved eventuell VM-suksess.

Alexander Kristoff er villig til å ofre egen gullbonus for å få Edvald Boasson Hagen som hjelpegutt i jakten på VM-tittelen.

Sykkel-VM i amerikanske Richmond er bare en drøy måned unna. For Alexander Kristoff har forberedelsene pågått lenge. Katjusja-proffen vil gjerne avslutte en strålende sesong med å ikle seg den ettertraktede regnbuetrøya.

- Det kommer til å bli en bonus hvis jeg vinner, sier Kristoff til Dagbladet.

Han er lovet en hyggelig ekstrautbetaling fra sin private sponsor Coop dersom VM-fellesstarten i slutten av september ender i triumf. De pengene vil han i så fall fordele videre til eventuelle hjelpere.

- Det er jo bare jeg som vil sitte igjen med noe, så lagkameratene mine har egentlig ingen grunn til å hjelpe meg. Det har vært vanlig å gi litt i bonus for et VM-gull. Jeg har en bonus som jeg ønsker å dele med laget, bekrefter Kristoff.

Katjusja-stjernen røper også at bonusen er et sekssifret beløp. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere