RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunste rivalene i Spania rundt

TIL TOPPS: Tyske John Degenkolb vant fjerne etappe av Spania rundt.
TIL TOPPS: Tyske John Degenkolb vant fjerne etappe av Spania rundt. Foto: Jose Jordan (AFP / NTB scanpix)
John Degenkolb best på fjerde etappe.

Tyske John Degenkolb vant 4. etappe i Vuelta a España tirsdag. Michael Matthews beholdt sammenlagtledelsen.

Giant Shimano-rytter Degenkolb tok karrierens sjette Vuelta-seier på den 164,7 kilometer lange etappen fra Mairena del Alcor til Córdoba. Degenkolb tråkket til i avslutningen og vant med flere sykkellengder til nærmeste konkurrent.

- Jeg elsker både Vueltaen og dette landet. Jeg gleder meg alltid til å komme hit, og jeg stortrives med både menneskene og maten, sa en glad Degenkolb etter målgang.

- Det var skuffende ikke å henge med inn på mandagens etappe. Den var rett og slett for tøff. Derfor var det godt å slå tilbake her, tilføyde han.

Seieren var tyskerens første på flere måneder. Til gjengjeld er det blitt en lang rekke annenplasser. Søndag var han nest best på annen etappe i Spania, og i sommer ble det to annenplasser i Tour de France.

Spanske Vicente Reynes fulgte nærmest Degenkolb tirsdag, mens sammenlagtleder Michael Matthews tok tredjeplassen. Alle de store sammenlagtfavorittene kom inn med frontgruppen.

Underveis på etappen til Córdoba var feltet over to kategoriserte fjell. Flere ryttere forsøkte å rive seg løs på den siste stigningen, men samtlige forsøk ble nøytralisert. Dermed ble det spurt om seieren i sentrumsgatene i Córdoba. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere