RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lanserer sykkel-Idol

Lance Armstrong vil selv jakte på sin erstatter i Discovery Channels sykkellag. Og jakten skjer på den amerikanske måten.

Lance Armstrong la opp som syklist for ni måneder siden, kort tid etter sin sjuende strake seier i Tour de France. Discovery Channels sportsdirektør Johan Bruyneel slo den gang fast at ingen kan erstatte Armstrong.

Det skal ikke stå på forsøkene, i alle fall. Den 12. august skal Lance Armstrong og Discovery Channel arrangere et stort sykkelritt på racerbanen Indianapolis Motor Speedway under slagordet "Race to replace".

Løpet er åpent for alle, og vinneren får sykle sammen med profflaget under det amerikanske mesterskapet tre uker senere.

- Det blir en unik mulighet for en fan til å kjøre med laget, sier Armstrong til AP.

Overskuddet av arrangementet vil gå til Armstrongs Livestrong-prosjekt.

Profflaget mangler en profil som er stor nok til å holde liv i sykkelinteressen i det amerikanske markedet. George Hincapie og Jaroslav Popovitsj er i øyeblikket lagets sterkeste ryttere, men fyller ikke skoene til Lance Armstrong hverken sportslig eller kommersielt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere