*Nettavisen* Sport.

Les om sommerens sykkeleventyr

Det er under tre uker til start på årets Tour de France. Tirsdag kommer TV 2s Tour de France-magasin, med alt du trenger å vite om rittet.

13.06.05 10:22

- Tour de France is the greatest sport event in the World, skrev Ernest Hemingway i «Og solen går sin gang».

Den dag i dag er det fortsatt veldig mange som mener at det franske etapperittet er det aller ypperste idrettsverden har å by på. Årets ritt starter i Fromentine på Atlanterhavs-kysten lørdag 2. juli. Og som i fjor kan du følge hele rittet direkte på TV 2.

I morgen foreligger det offisielle norske Tour de France-bladet for 2005. Her kan du lese alt om årets etapper, alle lagene, de største profilene - og selvsagt mer om TV 2s og TV 2 Nettavisens dekning av Tour'en.

Du får også intervjuer med legenden Lance Armstrong, som jakter sin sjuende strake sammenlagtseier, med fjorårets komet og det store hjemmehåpet Thomas Voeckler, med den spanske helten og utfordreren Damiano Cunego, og med Alejandro Valverde, rytteren hele Spania håper skal bli den nye Indurain.

I tillegg får du sjansen til å bli bedre kjent de norske yndlingene Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen, og lese om deres drømmer og ambisjoner før årets Tour de France.

Bladet er i salg fra og med i morgen i kiosker og butikker over hele landet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.