RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GIKK I BAKKEN: Lars Petter Nordhaug falt like før mål i sykkeklassikeren Il Lombardia, og mistet muligheten til å kjempe om seieren.
GIKK I BAKKEN: Lars Petter Nordhaug falt like før mål i sykkeklassikeren Il Lombardia, og mistet muligheten til å kjempe om seieren. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)

Nordhaug falt fra topplassering

- Jeg følte meg trygg på å klare det.

Lars Petter Nordhaug kunne ta en topplassering i Il Lombardia, men et massevelt like før mål hindret nordmannen i å kjempe om seieren.

Nordmannen hadde muligheten til å vinne spurten om 10.-plassen, men Simon Clarke og Franco Pellizotti krasjet. Rytterne skapte en massevelt, som førte til at 30-åringen gikk i bakken.

- Det var ikke jeg som krasjet, men det var to foran som gikk ned. Jeg lå som nummer tre inn i den siste svingen for å plassere meg til spurten. Jeg hadde gode bein og hadde lyst til å vinne spurten om tiendeplassen. Jeg følte meg trygg på å klare det, sa Nordhaug til Procycling.no.

Belkin-rytteren ble ikke skadd i fallet.

Vinneren av den tradisjonsrike endagsrittet var irske Dan Martin fra Irland. Han vant foran spanske Alejandro Valverde fra Movistar og portugisiske Rui Costa fra Lampre. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere