RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordhaug tilbake hos Sky

NYTT LAG: Lars Petter Nordhaug er tilbake hos Sky.
NYTT LAG: Lars Petter Nordhaug er tilbake hos Sky. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
- Jeg er stolt, sier nordmannen.

Lars Petter Nordhaug (30) skal neste sesong igjen sykle for profflaget Sky.

Han har de to siste årene syklet for Belkin.

- Jeg er stolt, takknemlig og glad for å komme tilbake til Team Sky i 2015-sesongen. Jeg startet min profesjonelle karriere i Sky i 2010 og hadde tre fantastiske år der. Det føles som å komme hjem, sier Nordhaug i en pressemelding fra Sky-laget.

- Jeg lærte veldig mye av laget den gangen. Det gjorde at jeg hadde mitt beste år som syklist i 2012. Jeg ser fram til å begynne der det slapp, sier nordmannen videre.

Han syklet inn til 37.-plass i søndagens landeveisritt under VM i spanske Ponferrada. Tidligere er det kjent at Edvald Boasson Hagen forlater det britiske profflaget til fordel for MTN Qhubeka.

- Vi har alltid hatt en stor supporterskare i Norge. Etter Edvalds avgang, er det flott å få inn en annen nordmann i laget. Vi er glad for at han er tilbake, sier teamsjef Dave Brailsford.

Team Sky har også rekruttert ytterligere fire ryttere fram mot neste sesong. De fire er briten Andrew Fenn, tsjekkeren Leopold König, nederlenderen Wout Poels og iren Nicolas Roche. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere