RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny kontrakt for Hushovd

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Forlenger med Cervelo etter en halv sesong.

Thor Hushovd har raskt funnet seg til rette i Cervélo Test Team. Og laget er også tilfreds med den norske spurtkanonens innsats.

Derfor er partene allerede enige om å forlenge samarbeidet. Torsdag sendte Cervélo ut en pressemelding der de opplyser at Hushovd har undertegnet en ny kontrakt som strekker seg ut 2011.

- Jeg har en veldig god følelse for dette laget. De har et profesjonelt apparat som gjør at jeg kan konsentrere meg om å prestere, sier Hushovd i pressemeldingen.

- Enkel avgjørelse
- Filosofien, ambisjonene og moralen i laget er slik jeg liker det, og slik jeg vil det skal være. Jeg får alltid stor støtte fra laget, og derfor var kontraktsforlengelsen en enkel avgjørelse, fortsetter Grimstad-mannen.

- Jeg er veldig fornøyd med Thors arvgjørelse. Han er en fantastisk rytter, en rutinert utøver og en hyggelig kar, sier Cervélo-direktør Thomas Campana.

- Dette er et uttrykk for at laget er fornøyd med Thor, og at han trives i Cervélo, sier Hushovds personlige trener, Atle Kvålsvoll, til Nettavisen.

- Sportslig har det vært en skikkelig opptur. Laget hevdet seg fra første konkurranse, og klassikersesongen var veldig bra. Laget er jo best i verden per i dag, påpeker Kvålsvoll.

Færre kort å spille på
Hushovd har seks etappeseirer fra Tour de France, og har selvfølgelig ambisjoner om å pynte ytterligere på statistikken i årets Tour – selv om han nå får en annen posisjon i laget enn han hadde i Credit Agricole, som ikke hadde noen sammenlagtrytter å kjøre for.

Treneren spent på hva eleven kan prestere i sin nye rolle.

- Cervélo kjører både for sammenlagtseier til Carlos Sastre og grønn trøye til Thor. Da kan det oppstå motstridende interesser underveis. Dessuten er det klart at Thor nå har færre kort å spille på enn han hadde i Credit, der alle syklet for ham, poengterer Kvålsvoll.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere