RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny norsk sykkelproff

Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
Nå kan det bli enda flere nordmenn i Tour de France.

Team Joker Bianchis Alexander Kristoff er blitt koblet til både Team Saxo Bank og BMC Racing Team denne sesongen. Nå skal han ha skrevet under for et profflag.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Hvilket lag det er snakk om, vil han ikke innrømme før på en pressekonferanse tirsdag.

- Det kommer til å bli kjent på pressekonferansen i Oslo i morgen, men jeg kan bekrefte at jeg er klar for et nytt lag, sier Kristoff til Aftenbladet.

Kristoff bekrefter ovenfor flere medier at det er snakk om et utenlandsk profflag. Aftenbladet er rimelig sikker på at det er BMC Racing Team som har sikret seg Kristoffs tjenester.

I så fall vil 22-åringen være aktuell for store løp som Tour de France, Giro d' Italia og Spania Rundt.

– Det er et av de beste lagene jeg kunne kommet til. De er i ferd med å bygge opp en solid stall med ryttere, sier Kristoff, uten å nevne noe navn.

BMC Racing Team har signert flere stjerneryttere i det siste, blant annet regjerende verdensmester Alessandro Ballan. George Hincapie, Karsten Kroon, Marcus Burghardt, Steve Morabito og Michael Schär er også nykommere i stallen. Laget har sponsorer fra både USA og Sveits, og dette gjennomsyrer også årets stall, som bare består av sykister fra de to landene, noe som forandrer seg til neste sesong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere