RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny superkontrakt for Hushovd

Sist oppdatert:
Først kom meldingen om at han kan sykle VM. Så offentliggjorde Thor Hushovd en ny superkontrakt - verdt om lag ti millioner kroner i året.

- Jeg har skrevet under en toårskontrakt med Credit Agricole. Ut 2006, sa Hushovd på onsdagens pressekonferanse.

Tjener godt
Forrige kontrakt med det franske topplaget varte ut 2005-sesongen. Den er nå blitt revet i to, og en ny superkontrakt er i stedet underskrevet.

- Jeg gikk ikke akkurat ned i lønn, nei, sier Hushovd humrende.

- Jeg har gått opp mye, og gjør jeg det bra neste år kan jeg bortimot doble lønna mi fra i år, fortsetter han.

Han vil ikke ut med nøyaktig hvor mye, men trolig kan han innkassere godt over ti millioner kroner med en sterk 2005-sesong. Og den nye kontrakten sikrer han mye penger - selv om det ikke skulle gå så bra også.

Da Hushovd skrev under forrige toårskontrakt med Credit Agricole, bekreftet han overfor TV 2 Nettavisen at han kunne tjene 10-15 millioner kroner over to år. En dobling av den kontrakten innebærer altså at han kan tjene om lag ti millioner kroner på hvert av de to neste årene i den grønn-hvite Credit Agricole-drakta.

- Flere henvendelser
- Var det mange andre interesserte?

- Det var ikke noe konkret. Jeg hadde jo uansett kontrakt med Credit Agricole ut 2005-sesongen. Men det var mange henvendelser. Det var flere som ville ha underskriften min, sier Hushovd.

I fjor var han svært i tvil på om han skulle fortsette i det franske laget, men denne gangen var det egentlig aldri tvil.

- Jeg trives i laget, og laget legger alt til rette for meg. De satset også på meg foran Stuart O´Grady. Sånt husker jeg, sier han.

Les også:
Hushovd kan sykle VM

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere