Gå til sidens hovedinnhold

Rodriguez fortsetter i Katjusja

Spanjolen har skrevet ny kontrakt med Alexander Kristoffs lag.

Joaquim Rodriguez kommer til å fortsette i Katjusja i ytterligere et år. Det meldte laget i en pressemelding på hviledagen for Tour de France tirsdag.

Til nå i Touren har spanjolen vunnet to tøffe etapper, først opp til Mur de Huy og deretter etappen som hadde målgang på Plateau de Beille. Han gikk også til topps i Baskerland Rundt tidligere i sesongen og tok tredjeplassen i Liege-Bastogne-Liege.

Det er Rodriguez Katjusja-laget satser på i fjellene, mens laget har Alexander Kristoff som spurtkanon. Det er allerede klart at Kristoff fortsetter i det russiske laget.

- Det var vanskelig ikke å fortsette i dette laget. I over et år har laget vært i vinnermodus, både med klatrerne og sprinterne våre. Vi har en fantastisk atmosfære i laget i øyeblikket. Dette var et helt logisk og fornuftig valg fra min side. Vi er et godt team, sa Rodriguez etter at avtalen om forlengelse av kontrakten ble kjent.

Den 36 år gamle spanjolen er inne i sin sjette sesong med det russiske laget, og nå tar han altså ytterligere et år.

Tirsdag ble det også klart at den tidligere OL-mesteren i landeveissykling, Samuel Sánchez, fortsetter i BMC. Han har gjennomført en god sesong og er Tejay van Garderens viktigste hjelperytter i årets Tour de France, der han i øyeblikket ligger på en sterk 14.-plass.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått på plass en avtale med BMC-laget for neste sesong, for det er ingen tvil om at dette er det beste laget i verden. Han sier han er svært motivert for den siste uken i Touren, der fire knallharde etapper i Alpene skal kjøres. (©NTB)

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser

Kommentarer til denne saken