RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sastre: - Må angripe

(Scanpix/EPA)
CSC-rytter Carlos Sastre har ikke noe valg. Han må angripe for å kunne kapre den gule trøya i Tour de France.

Ivan Basso er borte, men CSC har fått en ny Tour de France-leder i spanske Carlos Sastre. Han ligger som nummer to i sammendraget, 1.50 bak leder Oscar Pereiro Sio (Illes Balears).

Nå skal det angripes.

- Jeg tar en dag om gangen, men det eneste jeg kan gjøre nå er å angripe. Men det er viktig å gjøre det på riktig tidspunkt, og i dag er det nok en viktig etappe, sier Sastre.

CSC-sjef Bjarne Riis er svært fornøyd med Sastre så langt, men er ikke sikker på om han vinner sammenlagt.

- Vi var veldig fornøyd i med Carlos i går. Det er ingen tvil om at han kan vinne Touren, men det er nok Andreas Klöden (T-Mobile) som er favoritt nå, sier Riis.

Lagkamerat Fränk Schleck jobbet godt for spanjolen på den 16.etappen. Han har også troen på at det kan bli et stort år for CSC.

- Jeg har sagt det hele tiden at vi må ha troen på Carlos. I tillegg til å være god i fjellene, er han sterk på tempo. Han får sikkert ekstra krefter når han vet at den gule trøya er innen rekkevidde. Jeg tror han klarer det, sier Schleck.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere