RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HVILEDAG: Sky-sjef Sir Dave Brailsford og Chris Froome møtte pressen mandag.
HVILEDAG: Sky-sjef Sir Dave Brailsford og Chris Froome møtte pressen mandag. Foto: Christophe Ena (AP)

Sky-sjef fyrte løs mot journalist

Sist oppdatert:
Sky-sjef Dave Brailsford serverte en sjelden verbal tirade mot en journalist på hviledagen i Tour de France mandag.

Brailsford har latt seg irritere av noe av det nettstedet cyclingnews.com har skrevet om han selv og Sky-laget. Mandag fikk frustrasjonen utløp.

I forbindelse med at sammenlagtleder Chris Froome skulle møte pressen, skal Brailsford ha forsøkt å nekte en journalist å delta på seansen, ifølge Cyclingnews.

– Du er ikke invitert. Vi har invitert de personene vi ønsker å snakke med. Du har skrevet dritt om meg, skal Sky-sjefen ha sagt til journalisten.

Da temaet så ble Sky-lagets rolle i en pågående dopingetterforskning, skal Brailsford ha kommet med følgende utsagn før han forlot seansen:

– Du kan stikke det opp i rumpa di.

Team Sky har senere ikke ønsket å kommentere opptrinnet. En rekke andre journalister skal ha vært vitner til det som skjedde.

Cyclingnews skrev en kritisk artikkel om Brailsford i forkant av årets Tour de France. Der ble den adlede briten beskyldt for ikke å ha ryddet opp i viktige spørsmål som fortsatt henger over laget.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere