RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slått med en hjullengde

Sist oppdatert:
Thor Hushovd var en hjullengde fra å vinne tirsdagens etappe i Spania Rundt. Gjett hvem som vant!

Ja, du gjettet sannsynligvis riktig. Alessandro Petacchi vant også tirsdagens etappe i Spania Rundt, som var 232,3 kilometer lang og gikk fra Ciudad Real til Argamasilla De Alba. Men denne gang var Hushovd en reell trussel.

Den norske Credit Agricole-rytteren var bare en hjullengde bak italieneren da feltet passerte målstreken.

- Ikke uslåelig
- I dag var det veldig nærme. Det viser at han ikke er uslåelig. Det er veldig viktig for selvtilliten. Jeg kan slå han hvis jeg har marginene på min side, sier Hushovd til TV 2 Nettavisen.

Han følte seg langt bedre under tirsdagens etappe enn han gjorde mandag, da det var svært varmt.

- Det var en lang etappe og veldig varmt. Men det var litt kjøligere enn i går, og jeg følte meg litt bedre, forteller Grimstad-gutten.

Erik Zabel ble nummer tre.

Etappeseieren var Petacchis 37. i de tre store rittene - Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a España. Han er nå bare fire etappeseirer fra å tangere Bernard Hinault. Det er likevel et stykke fram til rekorden, som innehas av Eddy Merckx. Den legendariske belgieren vant 64 etapper i de tre store rittene.

McGee leder
Stillingen i sammendraget er uendret. Bradley McGee fra Francaise des Jeux leder, 32 sekunder foran Cofidis-rytteren Leonardo Bertagnolli. Petacchis lagkamerat Juan Antonio Flecha er på tredjeplass, 39 sekunder bak McGee.

I poengkonkurransen overtok Petacchi ledelsen. Fassa Bortolo-stjernen har 50 poeng, mens Thor Hushovd har 39 poeng og er nummer fire.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere