RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik vant Kristoff Milano-Sanremo i fjor

FØRSTE NORDMANN: Alexander Kristoff ble den første nordmannen til å vinne et av «sykkelmonumentene» da han spurtet inn til seier i Milano-Sanremo i 2014.
FØRSTE NORDMANN: Alexander Kristoff ble den første nordmannen til å vinne et av «sykkelmonumentene» da han spurtet inn til seier i Milano-Sanremo i 2014. Foto: Jean-christophe Magnenet (Afp)
Sist oppdatert:
- Det var helt uvirkelig.

Søndag er det klart for vårklassikeren Milano-Sanremo, som blir betegnet som en av «monumentene» i sykkelsporten.

Kun én nordmann har klart å vunnet et av disse «monumentene», og det var Alexander Kristoff da han vant nettopp Milano-Sanremo forrige sesong.

I år blir han sett på som en av de store favorittene til å vinne rittet igjen, og i et videointervju med inCycle forteller nordmannen hvordan han vant vårklassikeren i 2014.

- Da jeg kom inn på oppløpet ga jeg alt jeg hadde. Jeg skjønte ikke hvorfor rytterne foran meg ikke spurtet fortere og det var en lettelse å begynne å passere dem. Den følelsen jeg fikk der var herlig. Jeg var veldig lettet over at jeg klarte å vinne rittet. Det var helt uvirkelig, forteller Kristoff.

Se hele intervjuet med 27-åringen under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere