RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sykkelstjerne forgiftet av fiskebitt

(AFP/Scanpix)
Sykkelstjernen Fränk Schleck måtte hasteopereres etter å ha blitt bitt av en giftig fisk.

(ANB): 29-åringen, som ble femtemann i fjorårets Tour de France, fikk trøbbel under det som skulle være en hyggelig fisketur med lillebror Andy rett før jul.

- Andy og jeg skulle fiske, og jeg fikk en liten fisk som jeg stakk meg på da jeg skulle løsne kroken, forteller Schleck til nettstedet Cyclingnews.

Luxembourgeren, som i en årrekke har vært lagkamerat med Kurt Asle Arvesen i danske Team Saxo Bank, trodde ikke såret var spesielt alvorlig.

- Eter noen timer begynte hånden å hovne opp. Jeg googlet fisken og fant ut at den var giftig, sier Schleck.

Han valgte likevel ikke oppsøke lege.

- Ti dager etterpå kom hevelsen tilbake, og da var jeg nødt til å reise på sykehuset. Der måtte man operere meg for å få has på bakterien. Jeg ble sydd med åtte sting, forteller 29-åringen.

Om julen fikk et litt mer dramatisk innhold enn forventet for toppsyklisten, har han også fått gode nyheter den siste tiden. Nyttårsaften giftet han seg med kjæresten Martine, og i mai blir paret foreldre for første gang.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere